Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ZVIJEZDA SERIJE “DJEVOJKA IMENA FERIHA”: Svima otkrila i ponosi se tim

Popularna turska glumica Hazal Kaya na našim prostorima je poznata po ulozi u popularnoj ljubavnoj seriji “Djevojka imena Feriha” koja se emituje na OBN televiziji…

Uprkos popularnosti i dalje je ostala skromna djevojka. Simpatična glumica je nedavno za turske modne magazine otkrila da na svoj izgled za razliku od svojih kolegica ne troši velike svote novaca, kako to neki misle. Hazal kaže da tajna njenog prirodnog izgleda leži u prirodnom kozmetičkom preparatu “Ružinoj vodi” koja košta, preračunato, nevjerovatnih 10 eura.


- S obzirom da mi je veoma važno da koža bude uvijek njegovana nastojim uvijek pripremiti prirodne preparate. Vidim svoje kolege da koriste ogromne količine novaca za uljepšavanje. Ja koristim “Ružinu vodu” umjesto tonika koja moju kožu održava čistom i sjajnom ali je istovremeno omekšava i obnavlja. Svako jutro i veče kožu njegujem na prirodan način.

Popularna glumica je poručila svim djevojkama da za njegu svoje kože upotrebljavaju prirodne preparate. Ona je taj savjet dobila od svoje majke.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu