Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SARAJLIJA KUPIO SOKIĆ ZA BEBU: Pogledajte šta je otkrio ispod poklopca! FOTO

Otac petomjesečne bebe iz Sarajeva (puni identitet poznat redakciji portala doznajemo.com) vrlo neugodno se iznenadio nakon što je otvorio sok koji je za svoje dijete kupio u jednom sarajevskom tržnom centru!

Kako je vidljivo na fotografijama koje je načinio nakon otvaranja proizvoda i koje je ustupio portalu Doznajemo.com, ovaj proizvod namijenjen najmlađima bio je očito – pokvaren.


- Želim da narod zna, ovo je sramota. Ovaj sok je u važećem roku, ali se “popahunjo” što se jasno vidi na fotografijama, kaže nam ovaj čitalac.

Inače, riječ je o proizvodu, Frutekovom soku u kombinaciji okusa banane i kruške u pakovanju od 0,125 l. Na poklopcu je jasno istaknut rok upotrebe ovog proizvoda koji ističe tek iduće, 2014. godine.

Na naše pitanje da li će se žaliti trgovcu i tražiti povrat novca, kaže nam.

- Nije u pitanju novac. Najgore od svega toga je zato što je to za bebu od 5 mjeseci, pa mi dođe da odem da ih zapalim – govori u afektu, ali ipak dodajući da se treba strpiti, ali i upozoriti građane da dobro obrate pažnju na ovakve slučajeve, koje mogu prijaviti i nadležnim inspekcijskim organima.

Na još nekim fotografijama pogledajte o čemu je riječ!

Izvor: doznajemo.com





Najčitanije na portalu