Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Blam Simonide Ačević nakon izlaska sa Farme!

Simonida Ačević je već na samom početku estradne karijere napravila veliki gaf. Učesnica „Farme“ pojavila se dvije večeri zaredom u istoj odijevnoj kombinaciji.

Ona se pojavila na snimanju novogodišnje emisije „Grand produkcije“ u crnoj trenerci, prsluku i crvenim cipelama, a samo 48 sati ranije izašla je sa imanja u Lisoviću u istoj garderobi.


Nije sporno, a i naučno je dokazano da svaka žena nikad nema dovoljno garderobe u svom ormanu. Međutim, ukoliko se neko bavi javnim poslom, bilo bi poželjno radi ličnog imidža da se ne pojavljuje u tako kratkom vremenskom roku na dva mjesta u identičnoj garderobi.

Posebno u garderobi koja je možda primjerena za odlazak na pijacu, ali ne za snimanje velikog šou-programa. I još što je u tome stigla sa imanja u Lisoviću, gdje - bili smo svjedoci dok smo gledali rijaliti - higijenski uslovi nisu nimalo adekvatni. Pa tako ni odjeća ne može ostati čista.

Možda je pomislila - crno pa se ne vidi. Ko zna...

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu