Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Edin zbog Jelene Golubović htio da izađe iz studija!

Finalisti rijaliti šoua ``Farma``, nisu mogli da se suzdrže tokom gostovanja u Jutarnjem programu, te su se tokom cijelog gostovanja podsmijavali pobjednici Jeleni Golubović, a Edin Škorić je čak htio i da napusti studio.

Jelena Golubović,Ivan Marinković, Edin Škorić, Sloba Đurković i Jelena Jovanović nastavili su sa svojim šouom i po završetku rijalitija, te su se finalisti tokom cijelog gostovanja u Jutarnjem programu podsmijavali pobjednici.


``Prije no što sam ušla na Farmu, bila sam na ivici odluke da napustim zemlju, ali sada vidim da je narod ipak željan moje predstave``, kazala je pobjednica, i dodala da je pobijedila isključivo zbog svoje iskrenosti i umjetnosti.

Edin je na njene odgovore u jednom trenutku počeo da prevrće očima, te je dodao i kako će napustiti studio ako se to nastavi.

Njemu su se u podsmijavanju pobjednice priključili i Ivan Marinković i Sloba Đurković. Na njihove pošalice Jelena je samo odgovorila da su je sinoć svi oni grlili i ljubili, a sada prevrću očima i pljuju je.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu