Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Izašla sa Farme i saznala šokantnu vijest!

Sara Trajanović, prva finalistkinja koja je napustila imanje u Lisoviću, rekla je da više nema dečka.

Naime, manekenka je dok je boravila na Farmi bila u strastvenoj vezi sa Andrijom Markovićem Akijem, ali je mladi pjevač Granda morao da napusti rijaliti, pa se Sara okrenula Ivanu Marinkoviću, koji je od početka šoua otvoreno rekao da je zaljubljen u Trajanovićevu. Marković se razočarao u mladu manekenku jer ga je prevarila sa bivšim mužem Goce Tržan, ali nije dugo patio i na svom nastupu u Njemačkoj upoznao je djevojku iz Beograda koja je osvojila njegovo srce.


Sara se potajno nadala da bi njena veza sa Akijem mogla da zaživi i u stvarnom svijetu i odmah po izlasku sa imanja rekla je da bi voljela da ostane sa pjevačem, ali je saznala da njen bivši dečko ima novu djevojku i da je ostavljena.

``Ne, nemam dečka. Moje emocije su onakve kakve ste vidjeli. Bilo mi je krivo kada sam vidjela da Ivan plače. Osjećam nešto prema njemu, ali će se ta osjećanja još iskristalisati``, rekla je Sara, koja je ostaal bez komentara na račun toga što je Aki pronašao drugu.

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije na portalu