Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Nakon svega, Adil ovo sigurno nije očekivao!

Nakon što je pretukao suprugu Anu, kćerku Džeja Ramadanovskog, Adil Maksutović se smučio i publici. Kako Kurir saznaje, otkako je objavljena vijest o pjevačevom nasilničkom ponašanju, više nijedna karta nije prodata za njegov novogodišnji nastup u jednom beogradskom lokalu.

Pozvali smo broj na koji se rezervišu ulaznice za doček Nove godine na tom mjestu, a dečko koji se javio potvrdio nam je da je prodaja prije incidenta išla bolje - navodi Kurir.


- Jučer je zvao neko za dvije rezervacije, ali još nije preuzeo karte. Ja i dalje dijelim letke, pa možda se još neko javi!
Nakon svega, Adil ovo sigurno nije očekivao!

Kako bismo provjerili naša saznanja da je interesovanje za Adilov nastup rapidno opalo zbog toga što je pretukao ženu, kontaktirali smo i jednog od suvlasnika kluba u kome je Maksutović ugovorio tezgu.

- Vi snimate ovaj razgovor, zar ne? Pišite šta hoćete jer imate tu vašu novinarsku slobodu - rekao je Nikola.

Gazda kluba ljut

Kada smo objasnili da zovemo kako bismo provjerili informaciju, odgovorio je:

- Ne znam ja da li je opalo interesovanje ili nije! Mi idemo s tim, pa šta bude!

Onda je iz čista mira povisio ton i počeo da optužuje novinare koji se bave ovom temom i poručio nam da umjesto toga pogledamo šta nam se dešava sa državom!

- Nemate o čemu da pišete pa pišete o Adilu četiri dana! Što ga ne razapnete na Terazijama?! Ljudi nemaju šta da jedu, a vi pišete o njemu! Što o tome ne pišete?!

Očigledno čovjek nije mogao da se kontroliše, pa je počeo da viče na nas jer ni sam ne zna šta mu je činiti u ovakvoj situaciji! Pozvali smo i Adila, ali njegov broj je ostao nedostupan.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu