Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

O KOME JE RIJEČ: Mladenci napustili vlastitu svadbu i goste zbog ove pjevačice!

Posljednji nastup u aktuelnoj godini, ako ne računamo sam doček,Seka Aleksić imala je u klubu Plaža na Modracu, gdje je svojim fanovima priredila odličnu svirku u trajanju od skoro tri sata.

Seka se vidno raspoložena pred punim klubom pojavila na bini nešto iza ponoći, a za ovu priliku odabrala je pripijenu haljinu iz kolekcije ``MG Couture``, koja je u prvi plan istakla njen struk i rezultate koje je postigla aktivnim vježbanjem u teretani.


Nastup je započela numerom ``U Mraku``, koja je već osvojila publiku i koju je u toku večeri pjevala nekoliko puta, a zatim su se nizale pjesme poput ``Apsirina``, ``Posljednjeg Leta``, ``Kraljice``, ``Dođi i Uzmi Me`` i mnogih drugih.

Nakon odlične svirke i atmosfere, vidno zadovoljna Aleksićeva se zahvalila publici i obećala im da će se vidjeti opet za četiri mjeseca, a već za dva dana pjevačica putuje za Dizeldorf gdje će za doček Nove godine pjevati u diskoteci ``Ambis``.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da je Seka imala i posebne goste jer su mladenci napustili svoju svadbu, kako bi se slikali sa njom.

 - Ono kad mladenci napuste goste i svadbu, dođu u diskoteku samo da se slikaju sa Sekom - tvit je koji je napisala jedna pjevačicina obožavateljka i priložila fotografiju mladenaca i Aleksićeve.

Izvor: Opera.com

Najčitanije na portalu