Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

`PROCURILE` FOTOGRAFIJE BOLESNO MRŠAVE ANGELINE: Na rukama joj iskočile žile, nema snage ni da nosi kofere…

Angelina-mrsava1Slavna glumica Angelina Jolie (38) na setu novog filma “Unbroken” pije samo vodu. Za hranu “nema vremena”, a drastično je smršala i nakon dvostruke mastektomije.

Njeni prijatelji i kolege su zabrinuti jer se Angelina izgladnjivanjem dovela do ruba anoreksije. Izgubila je mišićnu masu, a na mršavim rukama iskočile su joj žile.


U filmu “Lara Croft” proslavila se kao akcijska junakinja s oblinama, a sad izgleda bolesno. Angelina je na aerodromu u Sydneyu bila toliko slaba da su joj pomoćnici morali nositi kofere. Čak su i njena najstarija djeca Maddox (12), Pax (10) i Zahara (8) sami vukli svoje velike i teške kovčege. Snimili su ih i u šetnji i kupovini. Glumica djecu jedva podigne jer je preslaba.

- Angelina je perfekcionistica i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi jesti. Samo pije vodu i gricka povrće – kažu kolege koji s Jolie snimaju njezin drugi rediteljski film o veteranu iz Drugog svjetskog rata.

Jolie je drastično smršala poslije dvostruke mastektomije u petom mjeseu, a gubitak kilograma pravdala je stresom.

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije na portalu