Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Seka Aleksić otvoreno: Ne mogu više da molim Veljka! - VIDEO

Seka Aleksić je gostovala u emisiji ``Dan sa Lejlom`` koja se emituje na Radio Pingvinu, a povod za njeno gostovanje je bila radijska premijera njenog novog singla ``U Mraku``. Seka se dobro pripremila da odgovara na brojna pitanja pa je tako slušaocima Radio Pingvina ispričala i „pikanterije“ koje do sad niste čuli!


Iako ima idealan brak sa svojim suprugom, pjevačica je otkrila da ipak ne može sve biti po njenom. S obzirom na to da često u svojim spotovima pored nje glumi i neki zgodni „frajer“, dobila je pitanje zašto pored nje umjesto njih nije Veljko. Seka je objasnila da ga već godinama moli ali da joj ne polazi za rukom i da ga nagovori na ovaj poduhvat.

- Ne mogu više da ga molim! Glumio je jednom i to mu se ne sviđa i šta ja tu da radim – rekla je Seka.

Na pitanje kako zamišlja idealan doček Nove Godine, Seka se požalila da zbog previše posla malo vremena provodi sa prijateljima. Zato joj je vrijeme slava jedini način da okupi sve drage ljude, a kako mnogo polaže na slave, danima ih priprema ne bi li se sve našlo na svom mjestu.

Naravno, sam doček Nove Godine voljela bi provesti sa suprugom na nekoj planini, u toploj kućici, pored kamina gdje bi bili okruženi svim svojim ljubimcima.

PREDSTAVILA SE KAO LEPA BRENA!

S obzirom na to da je trenutno aktuelan TV šou ``Tvoje lice zvuči poznato``, u kojem zvijezde glume zvijezde, Seka je dobila pitanje i da li je ikada imitirala neku svoju koleginicu. Aleksićeva je priznala da se jednom predstavila kao Lepa Brena ne bi li došla do nekih karata.

VIDEO

Izvor:o pera17.com

Najčitanije na portalu