Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

VIJEST KOJA JE ŠOKIRALA ESTRADU: Dosad najmonstruoznija optužba na račun Amara-Gileta!

Monstruoznih optužbi na račun pobjednika “Zvezda Granda”, talentovanog Kakanjca Amara Jašarspahića – Gileta do sada je već bilo i mnoge su bile ispod granice dobrog ukusa.

Ali, najnovija optužba je najmonstruoznija do sada! Naime, kako prenosi beogradski tabloid Alo!  Sani Tulić, vlasnik restorana “Gurman” u Beču, optužio je pobjednika Amara-Gileta da je napastvovao dječaka od 17 godina u toaletu njegovog kluba!



Maloljetni M.K. takođe potvrđuje priču, a zbog čega ova dvojica nastoje naštetiti imidžu jednog od najpopularnijih Bosanaca i Hercegovaca nije nikako jasno.

Navodno je Gile, po ovoj čudovišnoj priči, ponudio 17-godišnjem tinejdžeru Play Station 4 u zamjenu za seksualne usluge u toaletu spomenutog ugostiteljskog objekta.

Ipak, o motivima ovog napada može se ipak nešto dokučiti iz druge izjave koju također prenosi beogradski tabloid. Naime, gazda kaže da nije zadovoljan Giletovim nastupom.

Da li je u pitanju spor oko honorara ili nešto drugo, tek će se doznati, a za vjerovati je da će Gile tužiti zbog iznošenja ovako monstruoznih tvrdnji.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu