Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

YOU TUBE: Video spot Hanke Paldum i Dragane Mirković za šest dana postao veliki regionalni hit

Prošle sedmice u Sarajevo se dogodila velika promocija novog albuma Hanke Paldum 'Šta svaka žena sanja“ u organaciji agencije New event.

Promociji je prisutovao veliki broj zvanica, a vrhunac noći je bila premijera spota i zajednički nastup primadona regionalnog folka i  sevdaha Dragane Mirković i Hanke Paldum.
Prvi komentari na novi Hankin album su više nego pozitvni; po ocjenama mnogi upravo će je ovaj alubum, nekoliko dobrih pjesma koje imaju sve šanse vratiti na poziciju najveće trenutno najveće zvijezde naše etno/folk scene.

Uspjeh pjesme  video spota   „Da nas vide zagrljene“  koji je za samo nekoliko   dana imamo više stotina hiljada pregleda, govori da su ove procjene bile tačne.

Ovih je dana menagement Hanke Paldum  lansirao i zvaničnu You Tube stranicu popularne, a u suradnji sa Forela Depozonom, partnerom You Tube  servisa u BiH i regionu.  Na stranicu su  postavljeni prvi video spotovi sa novog albuma; pogledajte i vi spot „Kad nas vide zagrljene“.

Najčitanije na portalu