Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Aki uradio Sari nešto zaista neoprostivo!

Nakon samo dvije nedjelje „velike ljubavi“, Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Akijem Markovićem jer, nije ispunio njena očekivanja! Međutim, kako „Alo!“ saznaje, Sara je odlučila da raskine kada je saznala da je Aki bio sa njom samo zbog medijske pažnje!

Naime, manekenka je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pjevač tražio od nje da mu pomogne da nađe novu poznatu djevojku s kojom bi se slikao za medije, čime je namjeravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem na farmi!


- Otkad je Sara izašla sa farme, sve je dobro funkcionisalo između nje i Akija, iste večeri su se vidjeli i odlučili da budu zajedno. Nekoliko dana su to krili od medija jer su tako posavjetovali Andriju ljudi koji brinu o njegovoj karijeri. Međutim, Sara je počela da ide sa njim na nastupe, non-stop su bili zajedno, ali je njoj smetalo to što je morala svima da se pravda ako se negde pojavi bez pjevača.
Televizija „Pink“ je u četvrtak organizovala žurku za farmere, gdje se ona pojavila bez Akija i pozdravila se sa svim bivšim ukućanima, među kojima je bio i Ivan. Tada su je mediji fotografisali sa njim i to je zasmetalo Akiju.

- Iste večeri, Sara je od prijateljice dobila poruke u kojima Andrija traži od nje pomoć da nađe novu poznatu djevojku sa kojom bi se slikao i plasirao u medijima da su u vezi! Time je htio da se osveti Sari, koja je poslije njegovog izbacivanja sa farme utjehu našla u Ivanu Marinvkoviću. Ona je takođe pročitala SMS-ove u kojima je pjevač priznao da je namjerno u medijima pričao da je našao novu djevojku jer se osjećao izdanim. Nakon toga, pozvala je Akija, imali su raspravu i, iako je najprije riješila da mu oprosti, poslije tri dana odlučila je da je za oboje najbolje da se raziđu. Ona odlazi van Srbije na duži period, što je bio još jedan bitan razlog za raskid - završava naš izvor.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu