Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Dado Polumenta se ponovo ženi: Ovo mu je djevojka! - FOTO

Iako se razveo prije osam mjeseci, Dado Polumenta je prebolio Selmu Mekić, s kojom je bio mjesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu djevojku, s kojom već planira da stane na ludi kamen!


Kako saznajemo, riječ je o izvijesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vrijeme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pjevaču pomaže u karijeri. Kako ne bi privukli pažnju medija, njih dvoje su se zaobilazili promociji njegovog albuma “Ne dam ja na tebe”, koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali je paparaco “Alo!” uspio da golupčiće uslika kako razmjenjuju poglede i po koju riječ, a njihovi prijatelji su nam otkrili kako su njih dvoje veoma zaljubljeni.

- Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav.

Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom - kaže jedan od pjevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pjevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja:

- Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspjeti. Ana je djevojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspjeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen.

Kada smo ovim povodom pozvali Dada, on nije htio da nam prizna vezu sa Anom!

- Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam djevojku, ali bih volio da je imam - bilo je sve što je pjevač htio da kaže na naša saznanja.

Podsjetimo, Dado je prije braka sa Selom bio u vanbračnoj zajednici sa učesnicom prvog “Velikog brata” Ana Marijom Kikoš, s kojom ima sina Dorijana.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu