Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

HAOS: Bivši farmeri se posvađali u noćnom provodu!

Bivši učesnici realityja "Farma" misica Marijana Leontijević i Ivan Marinković sreli su se u noćnom provodu jer su svako sa svojim društvom izašli u kafanu "Sipaj ne pitaj".

Naravno, kako su na imanju u Lisoviću bili u korektnom odnosu, srdačno su se pozdravili i malo popričali, ali kako je vrijeme odmicalo, tako se i njihov odnos promjenio.


Da li pod uticajem alkohola ili zbog toga što misle da neko od njih dvoje nije bio fer, tek u pola provoda Ivan i Marijana su počeli da se svađaju u kafani i to pred gostima, a razlog je bilo naručivanje pjesama.

- Kada su shvatili da su gosti primjetili da se između njih dvoje nešto dešava i da se svađaju, Ivan i Marijana su napustili kafanu i svađu nastavili ispred lokala. Rekli su jedno drugome šta su imali, malo se raspravljali i shvatili da je uzalud, te da niko od njih dvoje neće popustiti. No, ipak razgovor nisu završili s negativnim stavom i mislima, pa su se vratili u kafanu i nastavili sa provodom - priča naš izvor sa lica mjesta.

Inače, Marijana je cijelo veče provela u društvu nepoznatog mladića, a prisutni su po njihovom ponašanju zaključili da između njih ima više od prijateljstva. Ili će tek biti.

Izvor: senzacija.ba

Najčitanije na portalu