Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Pogledajte šta je Gile radio u Zavidovićima pred 2000 ljudi!

Prethodna godina je u znaku pobjednika ``Zvezda Granda`` Amara Jašarspahića Gileta, a zahvaljujući kvalitetnom albumu koji je snimio, i ova 2014. vrlo lako bi mogla ostati upamćena po ovom pjevaču.

Period godine koji je iza nas, Gile će pamtiti po trijumfu u "Zvezdama Granda", te fenomenalnim nastupima, koji su bili uvijek maksimalno posjećeni.

Havarija i lom su nastajali gdje god je popularni Kakanjac zapjevao, a koncerti na stadionu u Kaknju i u zeničkoj Areni će se pamtiti dugo vremena.

Nakon što je u Novogodišnjoj noći zabavio više od 40.000 fanova na Trgu u Novom Pazaru, Gile je za reprizu Nove godine nastupio u popularnoj zavidovićkoj diskoteci Monaco.

Kao što se očekivalo, na nastup je pristizala publika iz okolnih gradova, a muzičkom spektaklu je prisustvovalo oko 2000 ljudi.

Pjevač je napravio vrhunski dernek, koji će teško ko nadmašiti, a da je mlada zvijezda Granda pun pogodak za nevjerovatnu atmosferu dokazuje fotogalerija koju smo spremili za vas.

Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu