Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

U Jutarnjem programu televizije Pink pojavio se...!

U Jutarnjem programu Televizije ``Pink`` pojavio se dječiji hor pod imenom ``Kolibri``, koji nema nikakve veze sa horom ``Kolibri`` Muzičke produkcije RTS-a. Pojavljivanje lažnog hora eksploatiše decenijama građen imidž pravog ``Kolibrija`` na način na koji niko nema zakonsko i moralno pravo.

Radio-televizija Srbije obavještava javnost da je u subotu, 28. decembra 2013, u Jutarnjem programu Televizije Pink gostovao dječiji hor koji se lažno predstavio imenom ``Kolibri``. Istu informaciju prenijele su i brojne društvene mreže neposredno poslije tog gostovanja.


Izvođači ovog nepoznatog hora nosili su žutu odjeću što je tradicionalno vizuelno-zaštitni znak najmlađeg hora RTS-a, čime je dodatno takođe zloupotrijebljen imidž hora ``Kolibri``.

RTS ističe da nije prvi put da ova i neke druge dječje horske grupe pokušavaju da koriste ime i već 50 godina građenu reputaciju najmlađeg hora Radio-televizije Srbije.

``I ranije su se događale slične situacije, na koje smo takođe reagovali, ali ovog puta ovakvo ponašanje pojedinaca odgovornih za njihove nastupe smatramo krajnje neprimjerenim zbog činjenice da ove godine hor `Kolibri` RTS-a obeležava pola vijeka postojanja``, navodi RTS.

Prije samo nekoliko dana promovisan je i kompakt-disk u izdanju PGP RTS-a povodom velikog jubileja hora ``Kolibri planeta``.

U jeku kampanje kojom se predstavlja ogroman rad hora ``Kolibri`` na novom albumu, RTS podsjeća javnost na njihov rad u posljednjih pet decenija i ponosno predstavlja svoju muzičku baštinu.

``Ovakva manipulacija javnosti nanosi štetu najviše članovima i jednog i drugog hora, djeci``, istaknuto je u saopštenju.

Pojavljivanje lažnog hora ``Kolibri`` u javnosti eksploatiše decenijama građen imidž ``Kolibrija`` na način na koji niko nema zakonsko, moralno, etičko i društveno odgovorno pravo osim RTS-a.

``Radio-televizija Pink obaviještena je da se izvijesni hor lažno predstavio u njihovom programu i imamo uvjeravanja da će ova medijska kuća u budućnosti sarađivati sa Radio-televizijom Srbije kako se slična situacija ne bi ponovila, jer ovim gostovanjem na TV Pink i lažnim predstavljanjem nanijeta je šteta i RTV Pink i RTS-u``, saopštilo je Odjeljenje za odnose sa javnošću i korporativni imidž RTS-a.

Izvor: Kurir

Najčitanije na portalu