Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ILMA SINOĆ NADMAŠILA SVE DOSADAŠNJE NASTUPE: Senzacija iz Kiseljaka opet očarala X-Factor

Ilma Karahmet je i večeras dokazala koliki je talenat i kakve vokalne sposobnosti posjeduje.

Tinejdžerska muzička senzacija iz Kiseljaka nastupila je sa izuzetno teškom pjesmom Christine Aguilere, Hurt koju je nevjerovatno otpjevala. Kiki Lesendrić je najavljujući Ilmu kazao da je ona “Djevojčica koja je cijelom takmičenju dala smisao”.


Emina Jahović se čudila kako ovako mlada djevojčica može da pjeva izuzetno emotivne i teške pjesme. Na to je Ilma sa suzom u očima, odgovorila kako je ovu pjesmu posvetila dedi koji je umro.

Željko je svojim aplauzom sve rekao. “To je to, suvišni su bilo kakvi komentari”, kazao je Željko na Ilmin nastup.

„Ti imaš toliko sluha za odraslu osobu, ti si sve finte najboljih pjevača poskidala i to radiš fenomenalno. Ti si uspjela da poništiš taj kriminalni stajling… Molila bih stiliste da te sljedeći put bolje obuku“, dodala je Kristina Kovač.

Ilmin mentor, Kiki je rekao: „Ti rasteš sa nama i mnogo bolje sam te upoznao. Vidim da ti tu muziku zaista voliš, a tvoj glas i stav su besprijekorni, svaki put si sve bolja“.

Pogledajte novi spektakularni nastup!



Inače, šesti live je ponovo za takmičare iz Bosne i Hercegovine bio uspješan. Nažalost takmičenje napušta Haris Ćato. Naime, u duelu su se večeras našli Lukijan Ivanović i Haris Ćato, a show je napustio Ćato.

On je pjevao pjesmu Kemala Montena “Nije htjela”. Poput Ilme, i Haris je dobio odlične komentare te pohvalu članice žirija Kristine Kovač koja mu je rekla: “Ja ću tebe večeras da pohvalim. Bilo mi je jako drago čuti Kemala Montena u RNB izvedbi.”.

Maid je pjesmom ”Ostani” Gorana Karana, još jednom opravdao svoj ostanak u X-faktoru. Pohvale žirija su ga se jako dojmile, a posebno ona upućena od strane Kristine Kovač: “Šta reći? Dosledno, dosledno, dosledno… ti se držiš stila koji ti paše.”‘

Grupa “Doktori’” u kojoj je jedan od najboljih vokala Armin Malikić iz BiH su odlično izveli pjesmu “With or without you” grupe U2. Doktori su također dobili riječi hvale i posebnu pohvalu za najbolji nastup do sada u X-faktoru.

U revijalnom dijelu programa pjevala je Kaliopi, koja je svojom izvedbom i pojavom na sceni, ostavila sve bez teksta.

Izvor: Doznajemo.com/Brze vijesti/Kakanj-x.com

Najčitanije na portalu