Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Novi detalji o razvodu Mirze Šoljanina i Merime Džeko!

Top-tema sarajevskih kuloara je razvod Mirze Šoljanina i Merime Džeko, a prema posljednjim informacijama koje smo dobili od njihovih bliskih prijatelja, u toku su pripreme za brakorazvodnu parnicu. Za to vrijeme pobjednik Hayatovog šoua ``Zvijezda možeš biti ti`` odselio je iz njihovog zajedničkog doma u blizini sarajevske Katedrale te je prije nekoliko dana iznajmio stan.


Mirza i Merima pokušali su izgladiti situaciju nekoliko puta, ali, jednostavno, nije išlo, tako da su se složili da je dobar razvod bolji od lošeg braka - kaže naš izvor.

Ovaj par prvu veliku bračnu krizu imao je prije godinu, kada je Šoljanin, također, otišao iz luksuznog stana. Tada su Merima i Mirza uspjeli prebroditi krizu, ali ovaj put to im nije pošlo za rukom.

Šoljanin nije bio raspoložen za razgovor o privatnom životu i razvodu od sestre Edina Džeke.

- Ne bih želio ništa komentirati vezano za razvod. Kada je muzika u pitanju, imao sam veoma uspješan nastup u beogradskom klubu ``Kasina Bar``. To je bio moj prvi veći nastup u glavnom gradu Srbije. Prije toga sam bio i specijalni gost Nini Badrić na velikom koncert u Subotici - rekao je Šoljanin.  Inače, Merima i Mirza vjenčali su se u pjevačevoj rodnoj Sjenici u julu 2012. godine.

Izvor: PrviMagazin/ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu