Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SEVERINA I NA ŠTAKAMA OČARALA FANOVE, a onda stigla neočekivana reakcija iz Beograda…

Svečana dodjela Večernjakove ruže, nagrade čitatelja Večernjeg lista za najbolje u 2013. na području televizije, radija i muzike u Hrvatskoj privukla je brojne slavne i poznate u Hrvatsko narodno kazalište, piše Tportal.hr.

Međutim pažnju okupljenih najviše je privuklo pojavljivanje pjevačice Severine koja je na crveni teph stigla na štakama. Iako je nedavno operirala koljeno, Severina nije željela propustiti ovaj događaj.


Odjevena od glave do pete u bijelo, Severina je obukla raskošnu dugačku suknju prekrivenu perjem. Iako je hodala na štakama, Severina je i ovaj put pokazala zašto je zovu kraljicom estrade.

Mediji ističu da je svojim stylingom ponovno postigla da se o njoj najviše priča!

Kako piše portal Fashion.hr, razlog tome je gotovo pa anđeoska kreacija srpskog dizajnera Mihaila Anušića, odnosno modnog branda Mihano Momosa, koji će se idućeg tjedna predstaviti na pisti Perwoll FASHION.HR-a.

Iz njegove kolekcije Sevka je odabrala bijelu večernju haljinu, koja se isticala dugom, pernatom suknjom i obrubima urešenim ukrasnim kristalima. Uz dizajnersku kreaciju išao je i pripadajući plašt, a pjevačica je još jednom briljirala u području frizure i make upa, ističe Fashion.hr.

Međutim, istog trena kad su mediji objavili Severinine fotografije, portal Svet.rs objavio je da je isti plašt koji je Severina imala na sebi Nataša Bekvalac nosila prije četiri mjeseca, kada je bila u žiriju šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Ovo nije prvi put da Severina kaska za Natašom, piše Svet.rs te podsjeća: Ona u spotu za pjesmu “Hurem” nosi isti zlatni plašt koji je Nataša godinu i po dana ranije ponijela na nastupu u klubu Magacin i na fotografiranju za naslovnu stranu Sveta.

Najčitanije na portalu