Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

GOGA SEKULIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU U VISOKOM SJAJU: Naslađivali su se njenom svadbom, pa tragedijom, a sada ih nema da je podrže...

Žena se izborila sa tragedijom, smršala 15 kilograma i vraća se sa fenomenalnom pjesmom i podrške nigdje…

 Folk pjevačica Goga Sekulić imat će svoj estradni povratak na Pinkovom festivalu gdje će se predstaviti pjesmom “Rekord sam oborila”, koju su za nju uradili Damir Handanović i Marina Tucaković. Goga je u režiji Dejana Milićevića snimila i spot za pjesmu u Hrvatskoj, a kako tvrde muzički znalci, riječ je o numeri koja će zapaliti klubove i diskoteke.


Dejan je na svom Facebook profilu objavio fotografije sa snimanja spota, a zatim je napisao jedan iskren komentar u kojem se vidi da je uz Sekulićevu svo vrijeme i da joj pruža veliku podršku.

- Kada god nešto ekstra uradim nigdje nikoga da pohvali. Žena se izborila sa tragedijom, smršala 15 kilograma i vraća se sa fenomenalnom pjesmom i podrške nigdje… A zato su svi bili tu da se naslađuju svadbom a poslije sa tragedijom. E licemjeri ljudi gorjet ćete u paklu tako zli i oholi…. A ja ću i dalje da pravim lijepo, pozitivno, sjajno i trudit ću se da me zlo ne dodiruje – napisao je Dejan.

Izvor: Alo.rs

Najčitanije na portalu