Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ONA ZAISTA IZGLEDA FANTASTIČNO: Ali, pogledajte njena stopala... + FOTO

Brazilska manekenka Izabel Gular (30) spada u red najatraktivnijih žena svijeta. Od očiju, dugih nogu, sve je na njoj idealno, sve dok se ne dođe do stopala. Pogled na njih otkriva da ipak niko nije savršen.

Naravno, izgled njenih stopala ne umanjuje njenu ljepotu, ali možda je ovo primjer da niko nije savršen, pa ni ljepotice čijem se izgledu divimo.


Izabel Gular nedavno je uslikana u Sao Paoulu, a fotografija njenih stopala otkrila je tu jednu njenu manu.

2izabel2Sada je velika modna zvijezda, ali se Izabel kao tinejdžerka suočavala sa podsmijehom vršnjaka zbog svoje mršavosti.

- Do punoljetstva nisam imala ni guzu, ni grudi. Nijedan muškarac me nije htio. U školi su me zvali Žirafa, zbog izgleda, a sjećam se, poslije
prve naslovne strane za muški magazin, mali đavoli nisu smjeli da mi priđu. To ih, međutim, nije sprečavalo da me iz prikrajka skidaju pogledom – rekla je ona.

Izabela je radila kampanje za vodeće svjetske dizajnere, od 2005. do 2008. godine bila je jedan od anđela “Victoria secret”.

Izvor: Blic

Najčitanije na portalu