Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

VEĆ PROGLAŠENA POBJEDNICOM: O nastupu Jelene Čabarkape u showu ZMBT svi pričaju... + VIDEO

Mnogi smatraju kako se radi o jednom od najboljih nastupa u ovoj sezoni showa ZMBT, a profesorica Ana kaže kako je Jelena Čabarkapa prava osoba koja bi trebala ponijeti titulu pobjednice. Jelena od samog početka emitovanja muzičkog programa važi za jedan od najboljih vokala, a posljednjim nastupom je pokazala sve kvalitete, pa je pokupila brojne pozitivne komentare. Otpjevala je pjesmu Emine Jahović, a na samo izvođenje i koreografiju nije ostala ravnodušna i sama Emina, koja ju je pohvalila.


Naime, Jelena je na zadnjem nastupu u showu "Zvijezda možeš biti ti" imala izuzetan scenski nastup i koreografiju koju je ona sama sa plesačima osmislila. Dobila je maksimalne četiri desetke uz sve moguće pohvale. Profesorica Ana Babić je rekla: "Kada bi se večeras birao pobjednik, to bi zasigurno bila ti." Šlag na tortu došao je sa privatnog profila Emine Jahović Sandal, gdje je Emina objavila video sa Jeleninog nastupa i napisala "Jelena Čabarkapa BRAVO!

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu