Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ŠTA ĆE TATA REĆI: Kćerka Željka Joksimovića u kućnom videu pokazala još neke talente...

Nasljednica popularnog kantautora Željka Joksimovića objelodanila je šta radi u svom stanu kada joj je dosadno, no sumnjamo da se njenom tati to dopalo. Mina Joksimović ne prestaje da iznenađuje javnost jer je od smjerne djevojčice izrasla u rasnu ljepoticu i to često eksponira.

Iako je muzičku karijeru najavila tek po završetku studija, devetnaestogodišnja kćerka muzičke zvijezde na društvenim mrežama odavno je stekla status selfie zvijezde, jer obožava da se slika.


Mina je nedavno napravila drastičnu promjenu i preko noći je od fatalne crnke postala zanosna plavuša.

Sada je otišla korak dalje i snimala se kamerom zauzimajući sek*i poze sa napućenim usnama kojima je simulirala poljupce.

Šta je tata Željko rekao za ovaj nesvakidašnji način izražavanja, vjerovatno nikada nećemo ni saznati, ukoliko nam to ona ne bude otkrila na Facebooku ili Instagramu, gdje često komentariše svoja raspoloženja.

No očito je da se popularnom pjevaču nije dopao posljednji kćerkin uradak, jer je video, tek što je ugledao svjetlo dana, sklonjen iz javnosti.

Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu