Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Majka je prodala Romima kada je imala četiri godine... Pogledajte kako sada živi...

Olga Romanovič danas ima 20 godina i prava je ljepotica, što dokazuje i činjenica da je pobijedila na izboru za Mis. Međutim, kada je imala samo četiri godine, njena majka Tamara je prodala Romima za par zlatnih minđuša!


Tamara je naime, riješila da se rastane od muža i djeteta, pa je Olgu prodala Romima, a iz Belorusije je pobjegla u Moldaviju, rekavši mužu da ide po paklu cigara.

Olgi je njena nova porodica promijenila ime u Marija Prejda. Kako sama kaže, bila je srećna sa svojim ``kupcima``, ali uvijek se pitala odakle potiče, pa je zato angažovala Interpol ne bi li našla svoje prave roditelje.

– Odgajali su me kao svoje dijete. Ali, nikada se nisam osjećala kao dio njih. Prosto, uvijek sam bila drugačija – rekla je Olga lokalnim medijima.

Iako je naučila romski jezik, nikada se nije uklopila. Školovala se za kuharicu i frizerku, ali je uvijek bila nesrećna i željela je da sazna odakle je. Kada je njena baka, koja ju je i odgajila, preminula, konačno je skupila hrabrosti da potraži svoje prave roditelje.

Uz pomoć Interpola našla je majku, koja je u užasnom zdravstvenom stanju, pa tako sada živi sa tetkom u Minsku i studira na Medicinskom fakultetu.

 


Izvor: dnevno.rs

Najčitanije na portalu