Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

STRAVIČNO, JEDAN OD TROJICE SVE PRIZNAO: Kad su djevojčicu uvukli u auto, plakala je, grčevito se branila…

Jedan od trojice mladića iz sela Vrba kod Kraljeva, koje je policija uhapsila zbog sumnje da su 27. juna seksualno zlostavljali 13-godišnju djevojčicu, priznao je na saslušanju da su dijete silom uvukli u automobil i natjerali je da ih oralno zadovolji.


Kako Kurir nezvanično doznaje, on je odlučio da progovori pošto se uplašio da će morati na dugogodišnju robiju zbog onog što je s prijateljima učinio djevojčici.

- Najprije je sve negirao. Međutim, kad je shvatio da postoje dokazi, uplašio se, predomislio i detaljno ispričao da se ona grčevito branila, plakala i molila da je puste, ali da su je on i njegovi prijatelji ipak prisilili na bludničenje. Naveo je i da je nisu silovali – kaže izvor Kurira iz istrage.

Policija je uhapsila M. M. (21), V. Đ. (21) i S. N. (19) i njima je određen pritvor do 30 dana.

Prema riječima psihologa Aleksandre Janković, činjenica da su se trojica mladića zajedno iživljavala nad djetetom punih sat vremena ukazuje da su oni “obične kukavice“.

- Sa ovim momcima nešto debelo nije u redu. Da je riječ o pojedinačnom slučaju, moglo bi da se kaže da je čovjek koji to radi psihički poremećen. Međutim, ovakva vrsta nasilja prema djetetu izvršena u grupi ukazuje na to da je riječ o dokazivanju jednog mladića pred drugima – smatra Aleksandra Janković.

Dio odgovornosti, prema njenom mišljenju, morali bi da snose i roditelji.

- Neke stvari se ponesu iz porodice, koja djeci usađuje svijest o tome šta se smije, a šta ne – objašnjava ona.

Prema riječima psihologa, nema sumnje da će djevojčici ostati traume za čitav život, ali i da je porodici sigurno bio veliki problem da prijavi ono što se dogodilo.

- Žrtvi je najčešće neprijatno da prijavi šta joj se dogodilo jer često biva etiketirana od cijele sredine kao neko ko je silovan – objašnjava Aleksandra Janković zbog čega je, najvjerovatnije, prošlo nekoliko dana dok ovaj slučaj nije završio u policiji.

Kriminolog Zlatko Nikolić smatra da je ponašanje trojice tinejdžera potencijalno velika opasnost za čitavo društvo.

- Siguran sam da su oni više uživali u njenom šoku i strahu nego u erotičnosti 13-godišnje djevojčice – objašnjava Nikolić za Kurir.

Mlade osobe, prema njegovim riječima, sve češće čine krivična djela jer imitiraju život koji im se prikazuje na televiziji.

Izvor: Doznajemo.com/Kurir-info.rs

Najčitanije na portalu