Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Probudite uspavani seksualni život

Veza vam je zapela u rutini i odavno ste zaboravili kako izgleda dobar seks? Ako se još uvijek volite, ima rješenja za vaše probleme, a evo kako možete probuditi strast u krevetu.

Početak zajedničkog života bez predanosti jedno drugom na početku čini seks zanimljivim i uzbudljivim. Ali poslije nekog vremena pojave se određena očekivanja i neizbježna rutina, pa se i za dobar seks morate da potrudite. Bez obzira koliko ste savršeni jedno za drugo i koliko vam je brak važan, s vremena na vrijeme dosada i rutina su neizbježni. Ako ste zapeli, pročitajte zanimljive savjete stručnjaka koji su za "Huffington Post" otkrili kako da se pokrenete:

1. Mozak
On je zapravo najveći seksualni organ jer u vezi morate da se osjećate dobro i morate da želite intimne odnose. Dakle vjerovatno ste puno puta čuli za stav da je sve u glavi i da nam se treba dogoditi 'klik'. Isto to vrijedi ako želite bolji i češći seks.

2. Savršeno ne postoji
 Prigrlite svoje obline i nemojte da mislite na male nesavršenosti jer savršeno ne postoji. Imate li bokove, veće grudi ili naglašen neki drugi dio tijela, budite ponosni na sebe. I znajte, nijedan muškarac u zanosu neće da gleda da li imate celulit, neku boru ili kilogram viška – ljubav mu je puno važnija.

3. Fantazije su dobrodošle
Što više razmišljate o seksu, više ćete da ga želite, pa se pobrinite da nađete malo vremena i pročitajte neke dobre savjete, ideje i slično. Razmislite šta biste radili u krevetu s partnerom da imate cijeli vikend samo za intimu i koje se tajne seksualne želje kriju duboko u vama. Osim toga, dobro je da to sve podjelite s partnerom jer će vam igrice obogatiti seksualni život.

4. Upoznajte svoje tijelo
Kako biste znali da pokažete partneru kako da vam pruži najbolje u seksu, morate da poznajete svoje tijelo. Istražujte i prenesite partneru ono što vam je važno jer bez toga neće znati šta vas uzbuđuje, u čemu uživate i kako da dođete do vrhunca. Baš kao i u svemu drugome u životu, ne očekujte od njega da vam čita misli.

5. Predigra
Kao što sama riječ govori, to je zagrijavanje za pravu igru. Odlično zagrijavanje može da započne još ujutro seksi sms-om ili e-mailom. To može biti jako lijepo i maštovito upakovano. Kada s vremenom stvorite svoje šifre i prepustite se mašti, samo ćete vas dvoje znati šta to znači jedva ćete čekati da se vidite kod kuće.




Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu