Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SVE SE ZAVRŠILO STRAŠNOM SMRĆU: Plavuša pozirala za `Playboy`… Njen otac kad je to vidio, odlučio…

Otac je izvršio samoubistvo nakon što je njegova 18-godišnja kćerka pozirala gola za Playboy. Loredana Chivu skinula se gola za rumunsko izdanje tog časopisa, a kad je za tu sramotu doznao njen otac, počeo ju je izbjegavati.

-Prestao je pričati sa mnom, bio je prilično uzrujan. Kada je doznao šta sam učinila, izolirao se i od svijeta i od porodice. Mislila sam da će se pomiriti s tim, nikad nisam pomislila da će se ubiti – kaže Loredana, koja svom Instagramu ima na stotine golišavih fotografija.


Ona je imala blizak odnos s ocem, ali se sve promijenilo nakon što je doznao za fotografije. Kad je nekoliko mjeseci kasnije otišla kod njega da se pomire, bila je užasnuta kad ga je pronašla mrtvog.

-Pronašla sam ga obješenog u potkrovlju. Nikad se nisam oporavila od tog šoka.

Loredana, sada 25-godišnjakinja, živi u Bukureštu (Rumunija), kaže da je još uvijek progoni činjenica da su motiv samoubistva oca bile njene fotografije. Nikad nije imala priliku da razgovara s njim o njihovoj svađi.

– Nije ostavio oproštajno pismo, svi kažu da se činio veseo, ostala je potpuna misterija zašto je to učinio. Uvijek smo bili bliski, razgovarali svaki dan, a nakon fotografija sve je prestalo. Čak i nakon svih ovih godina teško pronalazim riječi, previše mi je bolno da pričam o tome. Ne bih to nikome poželjela. Najgore je što znam da on nije imao nikakvih drugih problema osim svađe sa mnom.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu