Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

U Sarajevu otvoren Fitness centar Planet: Pogledajte ko je od poznatih već bio tamo!

U nedjelju, 25. januara svečano je otvoren ``svjetski, a naš`` Fitness centar Planet, koji se nalazi u sklopu sportsko-rekreativnog centra Gabeljić u sarajevskom naselju Hotonj, preko puta benzinske pumpe Hifa. 



Sama informacija da je članarina samo 40 KM mjesečno, govori i više nego dovoljno, kao i to da je već na samom otvorenju prisutvovao veliki broj ljudi. Među njima je bio i naš najpoznatijii voditelj i autor najprodavanije knjige u prošloj godini Fikret Hodžić, i to u društvu brata i prelijepe supruge Lale. On će upravo u Fitnessu Planet  održavati svoju formu, tako da će biti stalni član ovog centra.

Fitness Planet je opremljen najsavremenijim spravama i rekvizitima za fitnes i rekreaciju, a sam prostor je  multifunkcionalan, na dva sprata, sa opremljenom kupaonicom. 

Visoki kriterijumi u odabiru osoblja i kreiranju programa kao i raznovrsni sadržaji koji su usmjereni prema najširem spektru ciljnih grupa, razne, pri tome najbolje i najsavremenije sprave bez sumnje su pravi put da Fitness Planet postane omiljeno mjesto u gradu, za sve one koji žele savršenu formu i figuru.

Fitness Planet je na samom otvorenju dao do znanja kako će svojim članovima pružiti sadržaj koji odgovara njihovim željama i potrebama. 

Ujedno, Fitness Planet ima zadatak da proširi svijest o vježbanju i zdravom načinu života na što veći broj rekreativaca. U tome će itekako uspjeti, jer već pri samom ulasku u prostrani Fitness Planet osjetit ćete energiju koja vas tjera na pokret. 

Napokon možete uživati u najvećem i najboljem opremljenom fitnessu u gradu, stoga iskoristite tu priliku. Fitness Planet vas poziva da uživate u pozitivnoj atmosferi uz najnoviju i najmoderniju opremu.   



Kontakt telefon: 061 858 890,
posjetite  Facebook stranicu: https://www.facebook.com/PlanetFitnesGym?fref=ts

Izvor: Ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu