Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

UHAPŠENI PREDOFILI I KOD NAS: Od djevojčica tražili da se svlače pred kamerom…

Policija je razbila lanac pedofila, uhapsila njih četvoro, a protiv dvojice je podnela krivične prijave i raspisala potjernice.

U jučerašnjoj akciji pretreseno je 10 stanova u Beogradu, Negotinu, Subotici, Kladovu, Požarevcu i Zrenjaninu. Zaplenjene su znatne količine video-zapisa i fotografija sa seksualnim zlostavljanjem djece.


“Osumnjičeni su navodili djevojčice da im šalju pornografske materijale, a zatim su ih ucjenjivali da to nastave da rade, jer će u suprotnom fotografije i snimke poslati svim njihovim prijateljima. Zabrinjavajuće je to što smo u ovoj akciji došli i do dvojice povratnika, koje je sud blago kažnjavao”, kažu u policiji.

Od juče je na potjernici pedofil B. B. (41) iz Kosovske Mitrovice, bivši nastavnik osnovne škole, koji je bez posla ostao jer je maltretirao učenice.

Kod S. Č. iz Prahova, koji je uslovno osuđen na pet godina zbog pedofilije, pronađeno je više od 1,5 gigabajta video-zapisa i fotografija sa seksualnim zlostavljanjem djece. On je izdržao i kaznu od 14 godina zatvora zbog ubistva u Njemačkoj.

“Na Fejsbuku se predstavljao kao radnik poznate modne agencije i imao je svoj profil pod imenom „Lepe Srpkinje“. Tu je ostavljao poruke da mu djevojčice na mobilni telefon šalju fotografije ukoliko žele da budu objavljene. Iskoristio je naivnost i nesmotrenost dvije maloljetnice, koje su mu slale obnažene fotografije. Poslije toga ih je ucjenjivao da će sve otkriti njihovim drugovima ukoliko prestanu da mu šalju fotografije i video-snimke”, otkrivaju iz MUP-a.

Pedofil B. B. je 2012. osuđen na tri godine zatvora zbog zlostavljanja dvije maloljetnice. Iz zatvora je pušten prije isteka kazne, jer su ga zatvorenici zlostavljali i teško povrijedili.

“Predstavljao se i kao Bane BG Stanković rođen 1987. i udvarao se maloljetnicama. Od dvije djevojčice je tražio da se svlače pred internet kamerom, a on ih je snimao. I njima je prijetio, posebno je bio surov prema maloljetnici koja mu je rekla da će se ubiti zbog fotografija koje mu je poslala. On je nastavio da je provocira, čak ju je i navodio na samoubistvo. Rekao joj je: „Ili ćeš biti moje pašče poslušno ili se ubij“. Prijetio joj je video-klipovima na kojim je sa oružjem i fantomkom, i zabranjivao joj da se drugima obraća bez njegove dozvole”, dodaju u MUP-u.

Izvor: ATV

Najčitanije na portalu