Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ACO PEJOVIĆ VAN SEBE ZBOG SUPRUGE: Odgodio nastupe, otkriveno da spas traži u vjeri i molitvi…

Supruga Ace Pejovića, Biljana, koja je u utorak ujutru operisana, osjeća se bolje, ali kritičan period još nije prošao. Zahvaljujući brzoj reakciji ljekara, Biljanin oporavak ide na bolje, ali tačna prognoza će se znati danas kada isteknu prvih 72 sata od operacije.

Pejović u ovim teškim trenucima ima podršku porodice i prijatelja. Svakodnevno pali svijeće i pokušava da pronađe utjehu i pokušava da pronađe utjehu sa svojim duhovnikom, ocem Gerasimom.


``Čujem se sa Acom redovno. Svi se molimo za Biljanin oporavak. Uz milost Božju i milost Majke Božje sve će biti uredu``, rekao je za srpske medije otac Gerasim iz Đurđevih Stupova.

Da podsjetimo, Pejovićevoj supruzi Biljani je pozlilo 24. februara, kada je doživjela izliv krvi u mozak. Zbog brze reakcije Ace i ljekara, ona je odmah operisana.

Inače, Pejović je zbog novonastale, tužne situacije odgodio nekoliko nastupa koji su bili zakazani za: 28.2. Helsingborg, 6.3. Leskovac, 7.3. Dizeldorf, 8.3. Travnik.

Izvor: Pressonline.rs

Najčitanije na portalu