Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

EDIN DŽEKO OTKRIO ISTINU: Ovog smo se svi pribojavali…

Edin Džeko je u izjavi za oficijelnu stranicu “Građana” rekao da nema vremena za gubljenje i da će učiniti sve da se vrati u nekadašnju formu.

Kapiten reprezentacije BiH zbog povreda je u dva navrata morao na dužu pauzu, a prvi put nakon dva mjeseca bio je u startnoj postavi na meču sa Hullom.


“Očigledno je da mi je potrebno što više utakmica. Smatram da je dobra stvar to što sam igrao protiv Hulla i Stokea. Imao sam osjećaj da ću novu sezonu početi bolje nego što sam završio prošlu. Osjećao sam se odlično, sve je bilo dobro, ali sam se onda povrijedio. Još uvijek smo u igri u Premiershipu, kao i u Ligi prvaka, tako da sam siguran da će biti prostora i za mene“, rekao je Džeko.

Džeko je rekao da je najveći razlog njegovog odsustva sa terena i sve češćih povreda bila naporna prethodna sezona kao i igranje na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

“Moguće je da sam igrao puno utakmica bez previše odmora. Igrao sam dosta utakmica za City i nakon čega sam otišao na Svjetsko prvenstvo. Tako da bi to mogao glavni problem”, dodao je Džeko.



Izvor: zmajevibih7.blogspot.com

Najčitanije na portalu