Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

GOTOVI SU, OSJEĆAM SE PREDIVNO: Nakon što su usmrćena dva psa na mučki način, pohvalila se na društvenim mrežama… FOTO

Danas su javnost društvenih mreža zgrožena fotografijama izvjesne osobe za koju se predpostavlja da je iz Cazina. Na adresu portala Doznajemo.com stigao je mail sa linkom profila navodne djevojke koja je podigla veliku prašinu postavljajući ove slike na Internet.

Naime ona je na svom Fejsbuk profilu postavila fotografija dva psa koji su ubijeni, čini se hicima iz vatrenog oružja. Osim što je postavila fotografiju uz to je napisala ”Gotovi su – osjećam se predivno”.
Odmah nakon toga uslijedila je gomila komentara osude dotične koja se takvim fotografijama pohvalila na najpopularnijoj društvenoj mreži.
– Dosta je narodu krvi i negativnih stvari, jesi li ti normalna, napisao je jedan od komentatora. No to je bio jedan od blažih uvredljivih komentara upućenih u komentarima.
No, vlasnik ili vlasnica profila nikome nije odgovorila ni na uvrede, ni psovke, a ni prijetnje.
O čemu se zapravo radi, zbog čega su postavljene ove šokantne fotografije na Fb profil? Nikome nije jasno, a okolnosti slučaja zasad su potpuno nepoznate…
pas1
pas2
psiIzvor: Doznajemo.com

Najčitanije na portalu