Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

MIRZA ŠOLJANIN U RODNOJ SJENICI na svadbi da svi čuju rekao “DA”…

Mnogo se pisalo o njemu, bio je velika muzička rijaliti zvijezda, zatim brak sa sestrom Edina Džeke, u zadnje vrijeme da ima manje u medijima…

Mirza Šoljanin već neko vrijeme boravi u svojoj rodnoj Sjenici. Kaže, tamo uz svoje najmilije najbolje “napuni baterije”, a u punoj spremi mora biti sada kada radi na novim pjesmama.


I ne samo da je odmarao i vrijeme provodio sa bratom i bratićima Hamzom i Asjom, bilo je mjesta i za izlaske. A jedan takav desio se i na svadbi njegovog prijatelja iz djetinjstva. Iako je Mirza bio samo gost, nije mogao a da prijatelja ne počasti sa nekoliko pjesama te se sa zadovoljstvom latio mikrofona.

Atmosferu je doveo do usijanja, no Mirza je svatove opustio i nasmijao na samom vjenčanju.

Naime, kada su matičari od mladoženje tražili da se izjasni uzima li li svoju djevojku za zakonitu suprugu, Mirza je želeći prijatelju dati podršku nadjačao sa onim “DA”, što je mnogima bilo simpatično te komentari tipa “Oženi se ti” ponovo nisu izostali, piše magazin Express.



Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu