Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NEPOZNATA ŽENA USRED PRODAVNICE, PRED OČIMA MAME, zgrabila dijete u kolicima za vrat…

Nadzorna kamera snimila je nepoznatu ženu koja se u jednom trenutku nagela nad kolica u kojima se nalazilo malo dijete, uhvatila ga za vrat i rekla “Ova beba treba umrijeti!”

Šokantan incident zabilježen je u jednoj prodavnici hemijskih proizvoda i sredstava za higijenu u centru Londona, a jednogodišnji dječak bio je meta bizarnog napada.


Sve se događalo “u po bijela dana”, a majka je brzo reagovala odgurnuvši nepoznatu ženu od kolica sa mališanom.

Napadačicu je osiguranje objekta izvelo iz prodavnice, ali policija se u slučaj uključila tek kasnije, i sada je javno objavljen snimak sa nadzorne kamere, u pokušaju da se otkrije napadačica.

Beba nije povrijeđena, ali je incident koji se dogodio 16. ovog mjeseca zaista šokantan. Majka dječaka je pretrpjela veliki stres.

Policija je kazala da je mama, koja je nešto tražila na policama, u prvi mah pomislila kako se žena približava da bi pogledala i nasmiješila se bebici, ali je već u sljedećem trenutku primijetila šta se stvarno događa i uslijedila je njena brza reakcija.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu