Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

OVE TRAGEDIJE SU U CRNO ZAVILA BiH: U popodnevnim satima u dva udesa poginule tri osobe…

Dvije osobe su poginule u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor, u mjestu Piljagići. Još jedna je osoba nastradala u udesu koji se dogodilo kod banjalučkog tržnog centra Tempo.

U Piljagićima su nastradali Živko Ajder i Jovan Vukelić dok se još uvijek utvrđuje identitet osobe koja je nastradala u sudaru teretnog vozila i automobila u Banjoj Luci.


U Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci su nam kazali kako se nesreća u Piljagićima dogodila oko 16 sati te da su u njoj učestvovala dva vozila i to teretno motorno vozilo te automobil Fiat Punto. Za volanom teretnog vozila nalazio se Srđan Babić iz novog Grada (32), a kako saznajemo Puntom je upravljao Vukelić.

U jednom trenutku Vukelić je udario u kombi u oštroj krivini te se od njega odbio odletivši u obližnji kanal. Vozač kombija je ostao nepovrijeđen dok su vozač i suvozač u Puntu ostali mrtvi na mjestu.

"Postupajuća tužiteljica Željka Fabić obavila je uviđaj na licu mjesta i naredila izuzimanje uzoraka krvi od učesnika unesreći kao i obdukciju tijela dvojice nastradalih muškaraca, a kako bi se utvrdio urok smrti", kazala je za Klix Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci.

Također tužiteljica je naložila i vještačenja nakon kojih će biti utvrđen uzrok saobraćajne nesreće.

Izvor: Klix

Najčitanije na portalu