Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ MLADE PJEVAČICE: Momak Amile Hasanović jedva izdržao na dženazi…

Najbliži članovi porodice, rodbina, prijatelji, poznanici oprostili su se danas od Amile Hasanović, mlade učesnice showa ZMBT. Na posljednjem ispraćaju je vladao muk i tišina. Neopisiva tuga je obuzela sve prisutne. Mladu pjevačicu će svi pamtiti po vedrom duhu, uvijek nasmijanu i dobro raspoloženu. Ožalošćeni su danas na dženazi bili mnogi, otac Alija, majka Jadranka, braća Dejan i Edin, sestre Danijela, Amela, Nafija i Edina, ali i rođaci, prijatelji, komšije, školski drugovi i svi koji su je poznavali. Dženazu je izuzetno teško podnio Amilin dečko, kojeg su cijelo vrijeme pridržavali prijatelji.

Dženazu u haremu Hadži Ibrahimove ili među Visočanima znane kao Pertačke džamije je klanjao i predvodio efendija Semir Spahović, inače zet, muž jedne od sestara stradale djevojke, piše Avaz.

Podsjećamo, u Donjoj Seoči, nedaleko od Visokog, na regionalnom putu Visoko-Kakanj, u ponedjeljak oko 13.30 sati je u rijeku Bosna sletjelo vozilo VW Polo, kojim je upravljala Hasanović. U utorak prijepodne vozilo i tijelo nesretne 20-godišnje djevojke izvukli su ronioci Jedinice za podršku MUP-a ZDK i vatrogasci iz Kaknja i Visokog.

Amila je učesnica prošlogodišnjeg takmičenja “Zvijezda možeš biti ti” i nakon učešća u tomu šou programu snimila je dvije i pripremila još nekoliko pjesama, čiju realizaciju je prekinula njena smrt. U MUP-u ZDK je rečeno da će se vještačenjem utvrditi da li je bilo tehničkih neispravnosti na vozilu “polo”, te šta je uzrokovalo da ono “punim gsom” izađe sa ceste i završi u rijeci.



Izvor: ekskluziva.ba

Najčitanije na portalu