Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

POVRIJEĐENA ŽENA IZ DŽIPA OTKRILA STRAŠNU ISTINU: Kada ih je Milan Kalinić udario..

Povrijeđena Katalina Nađi (47), suvozač u „suzukiju“ u koji je džipom „landrover“ naletio voditelj „Pinka“ Milan Kalinić, pokušava da se prisjeti teške nedjeljne nesreće u bruskom selu Dupci. Mađarska državljanka bila je u automobilu sa troje sunarodnika, od kojih je najteže povrijeđen Ferenc G. pa je sada na liječenju u Beogradu.


U „suzukiju“ smo bili vozač Ferenc i ja, sa mojim sinom i njegovom djevojkom D. K. Strašno, samo to mogu reći - kaže za „Blic“ Katalina Nađi koja je  sa polomljenom desnom podlakticom i posjekotinama i modricama izašla iz kruševačke bolnice.

Iz kruševačke bolnice navode da je Kalinić poslije nesreće nekoliko sati bio ispred odjeljenja intenzivne njege kako bi vidio u kakvom su stanju povrijeđeni Mađari. 

- Bio je veoma neprijatan i agresivan. Zaprijećeno mu je policijom pa se malo primirio, a kada je čuo da će Ferenc G. biti transportovan za Beograd, ozbiljno se zabrinuo - priča sagovornik „Blica“. 

Povrijeđeni Mađari su iz gradića Orošhaza, u blizini granice sa Rumunijom. U nedjelju su pošli na kraći porodični odmor na Kopaonik.

(Blic.rs)

Najčitanije na portalu