Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

PRIČALO SE DA JE MUŽ MALTRETIRA: Pjevačica se pojavila na ulici i zaprepastila sve…

Melani Čizam (41), poznatija kao Mel Si i nekadašnja članica popularne grupe “Spajs grls” uvijek je bila sportski tip, jednostavnog stila. Ipak, Melani je imala auru zvijezde. Danas, ona izgleda kao i svaka žena od 40 godina.


Melani je snimljena dok je išla da pokupi svoju petogodišnju kćerku iz vrtića. U jakni i sportskim helankama, sa trotinetom prebačenim preko ramena, ova pjevačica se ne razlikuje od drugih žena u svojoj okolini. Vjerovatno je ne biste ni prepoznali.

“Spajs Grls” je bila veoma popularna grupa 90-tih godina i rijetko koja djevojčica se nije poistovjećivala sa jednom od pet članica. Melani je jedina koja je postigla i uspješnu solo karijeru, kada se 1999. našla na drugom mjestu hitova u Velikoj Britaniji, odmah iza Madone.

Šuškalo se da je bila u vezi sa Robijem Vilijamsom i sa Entonijem Kidisom, frontmenom grupe Red Hot Čili Pepers. Poznata je i po mnogim tetovažama koje ima na tijelu.

Danas je Mel udata za Tomasa Stara sa kojim ima petogodišnju kćerku i žive na imanju u Ketrbruku u Engleskoj.

Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu