Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SKANDAL UZDRMAO EVROPSKI FUDBAL: Klub mu sakrio poziv u reprezentaciju BiH

Aldin Fatić 16-godišnji nogometaš Grasshoppera U-18 nalazi se u sjajnoj formi,a to i pokazuje ogromno interesovanje velikih evropskih klubova za ovog talentovanog 187 cm visokog stopera, kojI zbog škole ne želi još napustiti Cirih odnosno Grasshopper.


Prošle godine je postao prvak sa Grasshopperom, a nada se i ove godine da će ponoviti taj uspjeh. Također je bio pozvan u kamp naše kadetske reprezentacije koji se je održao u Zenici, ali u Grasshopperu su mu rekli da nisu dobili poziv, tako da zbog ne odobrenja kluba nije mogao doći.

Očito je kako je nekome u Grasshoppersu nije odgovoralo da ovaj mladi fudbaler postane reprezentativac BiH!

Fatić tvrdi da ima želju da pomogne našoj kadetskoj reprezentaciji, kako bi ostvarili bolji rezultat.

- Nadam se ponovnom pozivu Malkočevića – kaže Aldin za Sport.

Aldin Fatić je porijeklom iz Hrustova kod Sanskog Mosta,otkud su i poznate nogometne zvijezde Haris Seferović,Samir i Jasmin Handanović.

Za njega kažu da ima dobar pregled igre,da je dobar u igri sa glavom, tehnički jako dobar, precizan u pasovima i jak u duelima. Do sada je imao utakmice sa najvećim klubovima, kao što su Barcelona, Real Madrid, Bayern, Ajax...

Svoje prve nogometne korake napravio je već sa pet godina u FC Zurich, a već četiri godine je član akademije Grasshoppera.

Izvor: Izvor: zmajevibih7.blogspot.com

Najčitanije na portalu