Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SVI U ČUDU: Nećete vjerovati koje ime je Ena Popov dala kćerki…

Voditeljka Ena Popov u utorak uveče je na svijet donijela djevojčicu po imenu Ria. Želja lijepe Novosađanke je bila da joj se kćerka zove po svjetskoj pjevačici Rijani.

Njen vjerenik Nenad Čanak se složio sa Enom, pa su, još kada je ona bila u sedmom mjesecu trudnoće, odlučili koje ime će beba nositi.


- Ena je presrećna, a kako je rekla, ime Ria baš pristaje bebi, a i slaže se sa prezimenom Čanak. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osjećaju super - rekao je za ``Alo`` izvor blizak voditeljki.

Inače, Ena se juče na Twitteru oglasila povodom komentara kojim je sama sebi čestitala rođenje djeteta na sajtu ``Blica``.

Ena je istakla da nije ona ostavila sporan komentar, već je riječ o šali između nje i njene sestre. Takođe, Ena je negirala da je njen vjerenik Nenad prisustvovao porođaju, jer je, kako kaže, u klinici betanija, u Novom Sadu to zabranjeno.

Izvor: Blic.rs

Najčitanije na portalu