Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

VELIKA BORBA ZA ŽIVOT POZNATOG TV LICA: Voditeljka odstranila obje dojke…

Voditeljka i kinjiževnica Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji. Josipa se na taj potez odlučila nakon borbe s karcinomom dojke. Nakon što se podvrgla genetičkom testu u Italiji, koji je pokazao da postoji visok rizik od ponovnog oboljenja od opake bolesti. Josipa se odlučila na operaciju u Zagrebu. I poslije svega, voditeljka vjeruje da će sve biti dobro.


– Dobro priželjkujem i dobrom se nadam. Dobro očekujem i dobro svima želim! Osjećam se piscem u duši, tako najbolje znam da pokažem sve svoje emocije, sve što mislim, osjećam, sve ono što doživljavam i što sanjam. Trenutno pišem knjigu, svoju priču o karcinomu i pobjedi. To će biti moja četvrta knjiga, ali različita od prve tri. Počela sam da je pišem u bolnici dva dana nakon prve operacije, a u njoj nema nimalo trivijalnosti, a ni mašte. Potpuno je stvarna – otkrila je Josipa za hrvatsko izdanje magazina “Story”.

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije na portalu