Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

DO SAD NEVIĐENO NA OVOJ MAGISTRALI: U izgorenom Jaguaru pronađena karbonizirana osoba…

U sudaru kod Pakoštana u nedjelju popodne poginula je za sada nepoznata osoba, koja je nakon nesreće pronađena u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga Jaguara, a ozlijeđene su četiri osobe.

Tu je informaciju potvrdila zadarska policiji koja je ponedjeljak nastavila uviđaj te teške prometne nesreće.


Prema prvim rezultatima uviđaja, oko 18 sati na Jadranskoj magistrali, kod turističkog naselja Crvena luka između Biograda i Pakoštana, sudarili su se Jaguar i Škoda, zadarskih registracijskih oznaka, pri čemu je Jaguar sletio izvan kolnika.

Iako je o okolnostima nesreće za sada prerano govoriti, jer uviđaj nije dovršen, glasnogovornik zadarske Policijske uprave Elis Žodan potvrdio je da je do sudara došlo najvjerojatnije tokom pretjecanja.

“Jedna, za sada nepoznata osoba, je poginula, a pronađena je nakon nesreće u polukarboniziranom stanju ispod izgorjeloga Jaguara”, rekao je Žodan dodajući će se danas nastaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, te identitet poginule osobe.

Smrtno je stradala jedna osoba iz Jaguara, a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, navodno s riječkog područja, dok su lakše ozlijeđeni 47-godišnja vozačica Škode i putnici – 72-godišnjakinja i 15-godišnje dijete.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu