Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

KOMŠIJE POTVRDILE DA MU ONA DOLAZI U STAN: Milan nakon Severine započeo tajnu vezu sa Jelenom Rozgom?!

Hrvatska pjevačica i srpski “kralj bakra” su navodno u vezi već nekoliko mjeseci, a sastaju se krišom jer oboje imaju bolnu tačku – Severinu.
- Željela bih roditi dijete. Maštam o jednoj malenoj curici. Udaja mi nije važna – izjavila je nedavno za beogradskiBlic splitska pjevačica Jelena Rozga, ističući da je zaljubljive prirode i da je to jedina stvar koja je u životu pokreće. Međutim, kao i tokom 19-godišnje karijere, tokom koje nikada nije pričala o ljubavnom životu, ime izabranika njenog srca nije željela da otkriva.
Šuškalo se da je bila u dugogodišnjoj vezi sa Tončijem Huljićem. Kasnije se govorilo da ga je zamijenio njegov sin, ali sama Rozga ove navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. U osmom mjesecu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena.
– Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dvije Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja – ispričao je dobro upućeni izvor, na koji se poziva Blic.
Da je Rozga često Milanova gošća u njegovom stanu u Beogradu, potvrdile su listu i komšije koje je često viđaju u posljednje vreme.
– Nju ne možete da ne primijetite i da je ne prepoznate. U pitanju je velika zvijezda i svi se obradujemo kad je vidimo. Poslednjih mjesec dana je posebno često viđamo u kraju – rekli su ljudi u teretani koja se nalazi pored Popovićevog stana i restorana.
– Ni Milan, koji nikada nije krio da je slab na Splićanke, ni Jelena juče nisu odgovarali na novinarske pozive. Očigledno ne žele da se za njihovu vezu zna, barem dok ne riješe problem zvani Severina, zaključuje beogradski list.
Pratili je detektivi?
Iako su parnice koje su pokrenute nakon njihovog rastanka okončane prošle godine, Milan i Seve su započeli nove. Najprije je Severina Vučković optužila svog bivšeg da je unajmio privatne detektive da prate nju i njihovog sina Aleksandra, a onda je “kralj bakra” uzvratio kontratužbom, tražeći od nje i njenog menadžera da mu vrate, kako kaže, 308.000 eura, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.
Severina je na sudu prijetila Milanu i izvjesnim snimkom koji navodno dokazuje da su oni bili u vezi duže nego što on to priča. Iako se nagađalo da su na snimku vruće scene sa jahte, kako Blic doznaje, snimljena je proslava pravoslavnog Uskrsa na Popovićevom salašu u Čeneju. Riječ je o snimku napravljenom njegovom privatnom kamerom na kojem on u više navrata ponavlja Severini da je voli. Nastao je 2012. godine, pa je na snimku i njihov sin Aleksandar koji je tada imao samo dva mjeseca. Slavljeničkom ručku prisustvovalo je i nekoliko Milanovih prijatelja.
Izvor: Doznajemo.com/Blic

Najčitanije na portalu