Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

Goranu Bregoviću se sviđa Selma Bajrami!

U nekakvoj ``polu ilegali`` priprema se spektakularni koncert koji se polovinom decembra treba održati u sarajevskoj Zetri. Radi se, s obzirom na to da je sve ``kao dobro čuvana tajna``, o manifestaciji koja bi se možda mogla nazvati ``Goran i prijatelji``.

Naime, kako se Sarajevom poodavno priča, Goran Bregović napravio bi veliki koncert ``za svadbe i sahrane``, ali i za svu raju na kojem bi s njim nastupili i njegovi Cigani, te mnoge zvijezde sa estradnog neba ovih prostora.


Nešto slično Bregović je već radio u sklopu turneje ``Bijelog dugmeta`` 2005. godine kada su najveće hitove te grupe pjevali najpopularniji zabavnjaci ali i narodnjaci. Ovoga puta Brega bi pozvao Lepu Brenu, Jelenu Karleušu, Draganu Mirković, Alena Ademovića... ali i najpopularniju bh. pjevačicu Selmu Bajrami. Bilo je prijedloga da BiH predstavlja neko drugi, ali je Brega rekao kako mu Selmin glas, ali i stas najbolje odgovara.

Selma je čula za sve to, saslušala prijedlog ali još uvijek nije dala odgovor. No, desi li se da se taj koncert zaista održi, ne sumnjamo da će odgovoriti potvrdno.

Izvor: expressmag.ba

Najčitanije na portalu