Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NAPRAVITE GA ZA NEKOLIKO MINUTA: Ovaj napitak će vam garantovano otopiti kilograme

Voda koja detoksidira i jača metabolizam može se napraviti za svega nekoliko minuta, a osim što je ukusna, pomaže pri mršavljenju te daje mnogo energije, ali bez kalorija.

Sve to nalazi se u vodi s jabukom i cimetom za koju su vam potrebne dvije veće jabuke, dva štapića cimeta i jedna litra obične vode.

Da je voda izvor života jasno je svima, bez nje je naprosto nemoguće funkcionirati, ali mnogi od nas teško se sjete redovito popiti čašu vode kako bi tijelo održavali hidratiziranim, a zbog toga bi se u organizmu mogle stvoriti poteškoće.


Kako bi vam voda bila zanimljivija, a ujedno i zdravija, iskoristite ovu ideju. Voda koja detoksidira i jača metabolizam može se napraviti za svega nekoliko minuta, a osim što je ukusna, pomaže pri mršavljenju te daje mnogo energije, ali bez kalorija.

Sve to nalazi se u vodi s jabukom i cimetom za koju su vam potrebne dvije veće jabuke, dva štapića cimeta i jedna litra obične vode. Jabuke je potrebno oprati i narezati na tanke kriške te staviti u bocu zajedno s cimetom te zaliti vodom i ostaviti u hladnjaku preko noći.

Ovaj napitak ispija se tijekom dana, a potom se opet nalije voda, a postupak se ponavlja. Isti se sastojci mogu koristiti tri dana, a napitak je genijalan i ukusan. Svakako ga isprobajte, piše metro-portal.

Izvor: danas.info

Najčitanije na portalu