Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

SAVJETI ZA ZAVOĐENJE: Evo šta je muškarcima jako privlačno kod žena

Muškarci ne mogu odoljeti ženama koje ne okreću pogled nego mirno zadržavaju pogled, to im je nevjerovatno privlačno

Ako mislite da je za zavođenje potrebna priprema, odjeća, štiklice i ostali dodatni alati poput savršene šminke i frizure, možda bi bilo dobro da još jednom razmislite i shvatite da baš i ne poznajete muškarce onoliko koliko mislite.


Naime, kad je stranica howaboutwe.com odlučila provesti anketu među muškim posjetiteljima na temu koje su im djevojke jako privlačne i seksi, ispalo je da za zavođenje ne morate imati apsolutno ništa drugo osim prirodnosti i vedrog karaktera.

Naime, muškarci ne mogu odoljeti ženama koje ne okreću pogled nego mirno zadržavaju pogled, to im je nevjerovatno privlačno. OK, to možda rade i napirlitane sponzoruše, no kad nastavite čitati, shvatit ćete koji su vaši aduti.

Među jačim spolom cijenjene su i žene koje su u društvu vedre i nasmijane, a uz to im nije problem naručiti rundu za ekipu. Vjerujte, to je strašno seksi. Ako se pri tom smijehu ne suzdržavate i baš vas briga kako izgledate, muškarci shvaćaju da se prirodno ponašate i odmah ih to privlači.

Jednostavno pitanje da vam preporuči neku dobru knjigu dovoljno je da vas ubaci u njegovu glavu iz koje vas neće moći izbaciti sve dok vas ponovno ne sretne ili nazove, a ako se to dogodilo na spoju, a vi ste odlučili predložiti što biste mogli raditi na sljedećem, njegovo je srce već napola vaše.

Opuštenost, spontanost i simpatičnost vrline su koje muškarci naročito cijene i koje ih privlače kao muhe, a kako ste uz to sigurno i otvoreni pa vam nije problem upoznati nove ljude, eto još kandidata u trenu.

Kad se zanesete u neku priču o poslu ili hobiju i pritom iz vas provale strasti, muškarci će to shvatiti na jednostavan način  - ova je osoba strasna u svemu, očito, pa i u krevetu ... i dalje sve ide samo od sebe.

Za kraj, ako vam tokom razgovora padne pramen preko očiju, nakon par micanja ga ostavite tako i dajte mu priliku da on napravi prvi korak i pomakne ga, tada znate da ste već polako počeli pronalaziti mjesto u njegovom srcu.

Izvor: Magazin.hr

Najčitanije na portalu