Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

STRAŠLJIVO: Bivšu zgodnu plavušu steroidi pretvorili u muškarca!

Za mnoge holivudske glumce i bodybuildere, anabolički steroidi su postali sastavni dio života. No, s nuspojavama koje uključuju višak dlačica i oštećenje jetre, osim povećanja mišića korištenje ovih preparata može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.


Dokaz za to je Candice Armstrong. Ova 28-godišnjakinja bodybilderka iz Londona ima muško tijelo zbog prevelikog korištenja steroida. Nekada vitka, lijepa plavuša, Candice je sada trapava crnka s mišićima poput Arnolda Schwarzeneggera i dlačica koje klijaju po leđima, prsima i iznad gornje usne.

Kako kaže, nije imala namjeru da postane ovako muževna kada je počela uzimati narkotike, ali kaže da je za nju sada preksano da se zaustavi.

"To nije bio moj plan. Neko bi mogao tvrditi da, kada sam već htjela velike ruke i široka ramena, veća leđa i male bokove, je to muški izgled, ali nisam svjesno željela promjenu iz žene u muškarca", kaže Candice u dokumentarcu TLC-a "Jodie Marsh On... Steroids".

Štetu su pretrpile i njene grudi koje sada beživotno vise sa iznimno prerazvijenih prsnih mišića. Pa ipak, ona ne namjerava prestati da koristi steroide.

"Ispraznile su se, nisu posebno lijepe, ali nemam problem s tim. Svakako ih nikada nisam smatrala svojim najboljim kvalitetom. Mislim da bi prekid korištenja steroida donijelo više štete nego koristi. Izgubila bih mišiće, ali bi ostale muške osobine, poput dlaka na licu i dubokog glasa ostale. To se ne može vratiti, a ako bi to pokušala uraditi morala bi proći isti tretman kao kada muškarac želi da postane žena", rekla je Candice.

Najčitanije na portalu