Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

NEĆETE VJEROVATI ŠTA SE DOGODILO! Ima samo 28 godina i već dočekala prvo praunuče u porodici

Za mnoge 28-gidišnjake ideja da zasnuju porodicu može biti obeshrabrujuća. Ali jedna žena je prihvatila ulogu majčinstva širom otvorenih ruku nakon što je dočekala i prvo prauniče u porodici.

Kelly Baker dobila je troje pastorčadi i njihovo devetero djece kada se udala 2010. godine za 68-godišnjeg Boba.


Ali 28-godišnja djevojka ne može biti sretnija sa svojom porodicom iako je njen muž više od deset godina stariji od oba njena roditelja.

-Tako je divno imati dijete u porodici- kaže Kelly koja se nadala da će imati i svoje dijete.

Kelly, koju su prijatelji pokušali odgovoriti od Boba kad su se prvi put sreli, voli unučad Chanice, Amber, Warren, Chloe, Toby, Kamran, Arran, Jade i Tahra kao svoje vlastite.

Beba Layla ima samo pet mjeseci i prvo je praunuče.

-Osjećam kao da su moji, možemo ih razmaziti.

Par se upoznao kad je Kelly imala samo 21 godinu, a unatoč kritikama i osudama prijatelja i porodice, Bob ju je zaprosio nakon 4 godine veze.

Iako je Kelly odustala od ideje da ima svoju djecu, njem muž kaže ‘nikad ne reci nikad’, iako priznaje da već imaju dovoljno veliku porodicu.

Ona kaže da je najteži trenutak njihove veze bio kad je trebala upoznati Bobovog najmlađeg sina koji je 10 godina stariji od nje. Ali, svi su je prihvatili i postali su bliski.

Izvor: doznajemo.com

Najčitanije na portalu