Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

PO ŽELJI POKOJNOG MUŽA: Dirljiva odluka Goge Sekulić!

Goga Sekulić nikada neće izliječiti rane izazvane smrću voljenog supruga Igora Ramovića, ali je i pored teških trenutaka odlučila se posvetiti svojoj drugoj ljubavi - muzici, te uskoro počinje snimanje novog albuma, na kojem će se naći pjesma koju je izabrala sa pokojnim mužem.

Pored toga što će se ta numera naći na novom Goginom albumu, pjevačica će je i posvetiti svom voljenom, a sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja.


- Goga je svjesna toga da mora nastaviti sa svojim obavezama, iako je zadesila velika tragedija. Ona muziku mnogo voli, a i to je njena profesija, tako da je ne želi  zapostaviti. Uživa u pripremanju novog albuma i to joj odvlači pažnju od razmišljanja o tragediji koja je zadesila. Dok je Igor bio živ, njih dvoje su zajedno išli kod saradnika i radili na novom albumu i tada su zajedno izabrali jednu numeru. Njemu se ta pjesma izuzetno svidjela i Goga je odlučila da je definitivno snimi, a bit će posvećena upravo njemu. Pjesma se zove „Moj prvi greh“ i Igor ju je izabrao baš u trenutku kada je saznao za bolest - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

U namjeri da saznamo kako će izgledati Gogin novi album, kontaktirali smo pjevačicu, koja je i potvdila naša saznanja.

- Album je trebalo da objavim u maju ove godine, ali je zbog svadbe sve odloženo za septembar. Ali, niko se nije nadao tragediji, tako da je i to pomjereno. Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike, a pjesmu „Moj prvi greh“ je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest. Želim da je uvrstim na album jer se njemu dopala. Inače, novi album će mi raditi Damir Handanović, Marina Tucaković, Kobac, kao i Miloš i Filip, koji su radili Severinin posljednji album - izjavila je Goga za „Alo!“.

Podsjećanja radi, suprug Goge Sekulić preminuo je 14. jula nakon kratke i teške borbe sa rakom pankreasa. Nekoliko dana nakon njihovog vjenčanja, Igor je saznao za svoju bolest, a liječenje je započeto odmah. Ipak, Ramović se nije uspio izboriti sa bolešću, a vidno potresena Goga je tada izjavila kako je bila uz njega dok je umirao.

Izvor: alo.rs

Najčitanije na portalu