Ženski svijet
 zazene.blogspot.com
POČETNA        VIJESTI        LJUBAV I SEX        LJEPOTA I ZDRAVLJE        TRUDNOĆA        POSLOVNI KUTAK        MAGAZIN

ŠTA JE ISTINA - Sejo Boy: Nisam iskoristio Sandru Afriku!

Kada je „Express" prije dvije godine objavio priču kako su se u to vrijeme često zajedno kako na ljetovanjima tako i nastupima, a i poslije njih, zajedno mogli vidjeti Sejo Boy i Sandra Afrika, mnogi su se „zakačili" na tu priču pokušavajući napraviti senzaciju jer je, navodno, tada crnokosa pjevačica odbila našeg mladog pjevača pa je zbog toga njihovo prijateljstvo brzo puklo.

Prestala su intenzivna druženja, zajedničkih nastupa više nije bilo... Ponovo su oni koji očito više od Seje vode računa o njegovom životu počeli „kovati" priče o tome šta se zaista desilo između njih. Na internetu su se pojavile razne priče, a jedna od njih je i ona kako je to „veliko prijateljstvo" bilo samo iz koristi.


Bilo je i onih koji su djevojkama koje su se našle u njegovom društvu putem društvenih mreža slali poruke spletkareći protiv njega kako bi im poručili da „ne petljaju s njim jer će ih iskoristiti kao i Afriku!

Oni koji poznaju Seju od početka su se samo smijali na takve priče, baš kao i on.

- Ljudima ne nekada toliko dosadano pa ne znaju kako drugačije popuniti slobodno vrijeme već da se bave tuđim životima. Sandra i ja smo i dalje jako dobri prijatelji. Istina je da se nedružimo intenzivno kao ranije jer i ona i ja imamo puno obaveza kako oko albuma tako i nastupa. Sa druge strane ne živimo u istoj državi i nastupamo na totalno različitim mjestima. Čujemo se putem „Facebook" , ponekad razmijemimo poruke telefonom i to je to. Između nas nikada nije bilo ništa više od prijateljstva. Družili smo  se puno ali samo kao prijatelji i niko nikoga nije iskorištavao ni na kakav način - kroz msijeh priča Boy.

U studiju „Nino Boy Records" Sejo je završio nove pjesme. Na radost brojne njegove publike, nove pjesme će uskoro biti na CD-u, a popularni mladi pjevač i njegov brat Nino Hamzić ovih dana u pregovorima su sa nekoliko izdavačkih kuća tako da još uvijek ne znaju za koga će objaviti nove pjesme.

Izvor: express magazin

Najčitanije na portalu